3 ting å tenke på før du gir ut en bok

with Ingen kommentarer

3 ting å tenke på før du gir ut en bok - 3 ting å tenke på før du gir ut en bok

Er det ikke spennende å tenke på at du vil kunne gi ut boken som du har jobbet så hardt med å gjøre ferdig? Er det ikke en herlig følelse å tenke på at du endelig vil kunne kjenne den, lukte den, og vise den til de du bryr deg aller mest om?

Selvfølgelig er det slik. Men å gi ut en bok kan være tungt arbeid. Så her er noe du bør tenke på før du bestemmer deg.

Kan du forplikte deg?

3 ting å tenke på før du gir ut en bok Kan du forplikte deg 1 - 3 ting å tenke på før du gir ut en bok

Når vi spør om forpliktelse, mener vi på ordentlig. Hele prosessen med å publisere tar mye tid, og det kan til og med bety flere søvnløse netter.

Før du nå går til et forlag eller publiserer selv, spør deg selv om du er villig å gå igjennom alt, for hvis ikke kaster du bare bort tiden din.

Har du funnet publikumet ditt?

3 ting å tenke på før du gir ut en bok Har du funnet publikumet ditt - 3 ting å tenke på før du gir ut en bok

For å være ærlig skulle du ha funnet publikumet ditt før du skrev boken din. Uansett må du lære å kjenne til hvilken målgruppe du retter deg til for å ha en effektiv plan for lansering.

Å lage lanseringsplanen er en del av markedsføringsprosessen som du trenger hvis du vil at bøkene dine skal selge.

Har du ressursene?

3 ting å tenke på før du gir ut en bok Har du ressursene - 3 ting å tenke på før du gir ut en bok

I tillegg til tid, vil du helt klart også bruke penger. Det finnes to måter å gi ut boken din på: enten via et forlag, mens det andre alternativet er å publisere den selv.

Det andre alternativet er rimeligere, men det første alternativet er en løsning som er bedre for bokens ytre kvaliteter. Ditt budsjett avgjør hvilken kanal du kan bruke.

Å være en utgitt forfatter vil være like stressende som å skrive. Men hvis du er målbevisst vil det hjelpe deg å gjøre det beste ut av dine oppofringer.

Leave a Reply