Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål om ansvarsfraskrivelse for nettstedet, kan du gjerne kontakte oss på e-post på [email protected].

Ansvarsfraskrivelse for abforlag.no

All informasjon på dette nettstedet er publisert i god tro og kun til generell informasjonsformål. AB Forlag gir ingen garantier for fullstendigheten, påliteligheten og nøyaktigheten av denne informasjonen. Eventuelle tiltak du tar mot informasjonen du finner på dette nettstedet (abforlag.no), er strengt på egen risiko. vil ikke være ansvarlig for tap og / eller skader i forbindelse med bruken av nettstedet vårt.

Fra vår hjemmeside kan du besøke andre nettsteder ved å følge hyperkoblinger til slike eksterne nettsteder. Selv om vi streber etter å kun tilby kvalitetslenker til nyttige og etiske nettsteder, har vi ingen kontroll over innholdet og arten av disse nettstedene. Disse koblingene til andre nettsteder innebærer ikke en anbefaling for alt innholdet som finnes på disse nettstedene. Nettstedseiere og innhold kan endres uten varsel og kan oppstå før vi har muligheten til å fjerne en kobling som kan ha blitt ‘dårlig’.

Vær også oppmerksom på at når du forlater nettstedet vårt, kan andre nettsteder ha forskjellige retningslinjer og personvern som er utenfor vår kontroll. Sørg for å sjekke personvernreglene for disse nettstedene, så vel som deres «Servicevilkår» før du driver med virksomhet eller laster opp informasjon.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til vår ansvarsfraskrivelse og samtykker til vilkårene.

Oppdater

Skulle vi oppdatere, endre eller gjøre endringer i dette dokumentet, vil disse endringene bli fremtredende her.