Som alle kanskje nå vet, oppmuntrer vi på AB Forlag flere og flere mennesker til å skrive. Vårt mål er å gjøre det ved å tilby nyttig informasjon, veiledning og inspirasjon til våre lesere.

Vi tror samtidig at heller enn at vi hjelper deg, kan det å ha andre som gir en hjelpende hånd ha en stor innvirkning også.

 

Vårt formål

Vårt formål - Forum

Som nevnt tidligere, avgjorde vi at det var nødvendig at andre delte sine opplevelser med deg i tillegg. Vi tror at med det antall mennesker som deltar i forumet, vil du kunne få en liten bit fra hver og en og bruke det i ditt eget liv.

Bygge kameratskap

I og med at det bare er noen få profesjonelle i denne bransjen sammenlignet med andre, er det å bygge relasjoner relativt enkelt og veldig nyttig. Selv om de fleste av oss ikke er helt der ennå, er det viktig å etablere et nettverk så tidlig som nå.

Et annerledes perspektiv

Enhver skribent møter problemer fra tid til annen, og noen ganger fører disse problemene til at mennesker gir opp. Med hjelp fra dette forumet, kan flere skribenter diskutere sine dilemmaer og få andre til å dele lignende problemer i tillegg.

Å få lov til å vite at du ikke er den eneste som kjemper med et problem, gir vanligvis noe trøst.

Sunne diskusjoner

Noe som hjelper oss å vokse, er å forstå når vi har rett eller feil. Gjennom hjelpen i dette forumet kan alle undervise alle, ved å ta del i sunne diskusjoner. Bit for bit kan hver enkelt av oss rette opp noen misforståelser og lære noe nytt fra skribenter som oss.

 

Viktige grunnregler

Viktige grunnregler - Forum

For å sikre at plattformen vår forblir profesjonell, vil vi gjerne legge fram følgende regler som må følges når du bestemmer deg for å delta i våre forumer.

Respekt gir respekt

Vi forstår godt at hver enkelt av oss har forskjellige erfaringer og til og med perspektiver på det å skrive.

Uansett vil vi at du skal forstå at for å kunne lære effektivt fra andre, må du huske på at det du kjenner til kan være det som er rett, men det er ikke alltid tilfelle. Behandle andre med respekt når du snakker med dem, og du får det samme i retur.

Ingen banning

For å kunne følge veiledningen om respekt, vil heller ikke bruk av banneord eller andre nedsettende ord tolereres. Administratoren forbeholder seg retten til å fjerne enhver tråd eller svar som ikke følger dette.

Og viktigere enn alt annet, nyt av å bruke dette forumet for å lære.