Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål om personvernreglene våre, kan du gjerne kontakte oss på e-post på [email protected].

På abforlag.no anser vi personvernet til våre besøkende som ekstremt viktig. Dette personvernpolitiske dokumentet beskriver i detalj hvilke typer personlig informasjon som er samlet inn og registrert av abforlag.no og hvordan vi bruker den.

Loggfiler

Som mange andre nettsteder benytter abforlag.no seg av loggfiler. Disse filene logger bare besøkende til nettstedet – vanligvis en standard prosedyre for vertsfirmaer og en del av hostingtjenestens analyse. Informasjonen i loggfilene inkluderer IP-adresser (internettprotokoll), nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato / tidstempel, henvisnings- / exit-sider, og muligens antall klikk. Denne informasjonen brukes til å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukerens bevegelse rundt nettstedet og samle demografisk informasjon. IP-adresser og annen slik informasjon er ikke koblet til informasjon som er personlig identifiserbar.

Informasjonskapsler og nett beacons

abforlag.no bruker informasjonskapsler for å lagre informasjon om besøkende preferanser, for å registrere brukerspesifikk informasjon på hvilke sider nettstedets besøkende får tilgang til eller besøk, og for å tilpasse eller tilpasse innholdet på websiden vår basert på besøkendes nettlesertype eller annen informasjon som besøkende sender via nettleseren deres.

DoubleClick DART-informasjonskapsel

→ Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på abforlag.no.
→ Googles bruk av DART-informasjonskapselen gjør at den kan vise annonser til nettstedets besøkende basert på deres besøk på abforlag.no og andre nettsteder.
→ Brukere kan velge bort bruk av DART-informasjonskapselen ved å gå til Googles personvernregler for annonse og innholdsnettverk på følgende URL – http://www.google.com/privacy_ads.html

Våre annonseringspartnere

Noen av våre annonseringspartnere kan bruke informasjonskapsler og nettlesere på nettstedet vårt. Våre annonseringspartnere inkluderer …….

Google
Amazon
click~~POS=TRUNC
Yahoo! Publisher Network

Du kan konsultere denne oppføringen for å finne personvernreglene for hver av annonseringspartnerne til abforlag.no.

Disse tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologi i sine respektive annonser og lenker som vises på abforlag.no og som sendes direkte til nettleseren din. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Andre teknologier (for eksempel informasjonskapsler, JavaScript eller nettlesere) kan også brukes av nettstedets tredjeparts annonsenettverk for å måle effektiviteten til annonseringskampanjene deres og / eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettstedet.

abforlag.no har ingen tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Tredjeparts personvernregler

Du bør konsultere de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseservere for mer detaljert informasjon om deres praksis, samt for instruksjoner om hvordan du melder deg bort visse fremgangsmåter. abforlag.nos personvernregler gjelder ikke, og vi kan ikke kontrollere aktivitetene til slike andre annonsører eller nettsteder.

Hvis du ønsker å deaktivere informasjonskapsler, kan du gjøre det gjennom dine individuelle nettleseralternativer. Mer detaljert informasjon om informasjonskapselhåndtering med spesifikke nettlesere finner du på nettlesernes respektive nettsteder.

Barnas informasjon
Vi mener det er viktig å gi ekstra beskyttelse for barn på nettet. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å bruke tid på nettet med barna sine for å observere, delta i og / eller overvåke og veilede deres online aktivitet. abforlag.no samler ikke bevisst opp noen personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis en forelder eller foresatt mener at abforlag.no har i sin database den personidentifiserbare informasjonen til et barn under 13 år, vennligst kontakt oss øyeblikkelig (ved å bruke kontakten i første ledd), og vi vil gjøre vårt beste for å fjerne slik informasjon omgående fra våre poster.

Online personvernregler

Denne personvernpolicyen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt og angående informasjon som er delt og / eller samlet der. Denne policyen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til vår personvernpolicy og godtar vilkårene.

http://www.privacypolicyonline.com/

Oppdater

Denne personvernpolitikken ble sist oppdatert den: 5. oktober 2018.
Skulle vi oppdatere, endre eller gjøre endringer i personvernreglene våre, vil disse endringene bli lagt ut her.